kokaeksam

Meist

kokaeksam
Kuva mu täielik profiil

Toitained

  • Kulinaaria (7)
  • küsimused (7)
  • Mõisted (1)
  • Toidud (10)
  • Toitained ja nende muutumine (11)
  • Toitumine (3)

Otsingumootor

Blogiarhiiv

  • ►  2010 (6)
    • ►  märts (1)
    • ►  jaanuar (5)
  • ▼  2009 (41)
    • ►  detsember (3)
    • ▼  november (30)
      • Tervislik toitumine
      • Teraviljad ja kaunviljad ning nendest valmistatud ...
      • Külmad kastmed
      • INFO
      • III kontrolltöö küsimused
      • Kolme toidu labor (02.12.09)
      • Kastmed
      • Supid
      • Taimetoitlus, tsöliaakia, laktoositalumatus, aller...
      • Ca, Mg, Na, sool ja soola tarbimine
      • Toiduainete värvuse muutumine töötlemisel
      • Vitamiinide muutumine toiduainete töötlemisel
      • Vitamiinid
      • Vesi, ainevahetus, toidu energeetiline väärtus
      • II kontrolltöö küsimused
      • Magustoidud
      • Kohupiimatoidud
      • Salatid
      • Praetud/küpsetatud kalatoidud
      • Toidud veise sisefileest
      • Hautatud liharoad
      • Supid
      • Kastmed
      • Puljongid
      • Toidud
      • Mõisted
      • Puljongid
      • Toitude maitsestamine
      • Ettevalmistustööd
      • I kontrolltöö kordamisküsimused
    • ►  oktoober (8)

reede, 6. november 2009

Toidud

Toidu toorained, kogused, valmistamisõpetus. Retseptist peab olema aru saada mitmele portsjonile see on arvutatud.
Täitmise tähtaeg 18.detsember 2009
Igaüks peab üles panema 5 erineva toidu retsepti.
Postitaja: kokaeksam kell 00:10
Sildid: Toidud

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Uuem postitus Vanem postitus Avaleht
Tellimine: Postituse kommentaarid (Atom)