kokaeksam
Meist
kokaeksam
Kuva mu täielik profiil
Toitained
Kulinaaria
(7)
küsimused
(7)
Mõisted
(1)
Toidud
(10)
Toitained ja nende muutumine
(11)
Toitumine
(3)
Otsingumootor
Blogiarhiiv
►
2010
(6)
►
märts
(1)
►
jaanuar
(5)
▼
2009
(41)
►
detsember
(3)
▼
november
(30)
Tervislik toitumine
Teraviljad ja kaunviljad ning nendest valmistatud ...
Külmad kastmed
INFO
III kontrolltöö küsimused
Kolme toidu labor (02.12.09)
Kastmed
Supid
Taimetoitlus, tsöliaakia, laktoositalumatus, aller...
Ca, Mg, Na, sool ja soola tarbimine
Toiduainete värvuse muutumine töötlemisel
Vitamiinide muutumine toiduainete töötlemisel
Vitamiinid
Vesi, ainevahetus, toidu energeetiline väärtus
II kontrolltöö küsimused
Magustoidud
Kohupiimatoidud
Salatid
Praetud/küpsetatud kalatoidud
Toidud veise sisefileest
Hautatud liharoad
Supid
Kastmed
Puljongid
Toidud
Mõisted
Puljongid
Toitude maitsestamine
Ettevalmistustööd
I kontrolltöö kordamisküsimused
►
oktoober
(8)
reede, 6. november 2009
Toidud
Toidu toorained, kogused, valmistamisõpetus. Retseptist peab olema aru saada mitmele portsjonile see on arvutatud.
Täitmise tähtaeg 18.detsember 2009
Igaüks peab üles panema 5 erineva toidu retsepti.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Uuem postitus
Vanem postitus
Avaleht
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar